Se hva noen av våre kunder mener om oss og Norgestribunen:

 
 
 
 
Kjempebra med setene og ryggene! Med den kundebehandlingen, leveringstiden og prisene du har, kjem eg til å bruke deg neste gang også!
 
 
 
 
André Weirud
Leder Drift Og Vedlikehold
Notodden Fotball Klubb

 

 christian axelsen norgestribunen

Vi i Risør FK er utrolig godt fornøyd med Norgestribunen. Seter og rammer var raskt å montere og gode å sitte på. Gode priser har de også.

Anbefales!

 

 

Christian Axelsen
Leder
Risør FK

 

terje web

 

Etter og ha søkt en runde på nettet etter tribuner, landet vi på Seacatec sin Norgestribune og anger ikke på det. Tribunen ble meget godt mottatt av våre medlemmer. Leverandøren har under prosessen vært meget hjelpsom med råd og vink, samt at alle leveringstider ble opprettholdt.

Varpe Ballklubb kan trygt anbefale Norgestribunen til alle.

 
  

Terje Ryen
Leder
Varpe Ballklubb

 

 

nils web

 

Frigg Oslo FK valgte Norgestribunen etter å ha sjekket flere leverandører og ikke minst forhørt seg med andre klubber som nylig hadde anskaffet seg tribuner.
Vi så etter en leverandør som kunne levere hurtig og ikke minst etter skreddersøm da banen vår krevde helt spesifikke mål som ikke var tilpasset standardmoduler.

Både levering, montering og oppfølging i hele prosessen var utmerket.

 


Nils Henrik Solum
Daglig leder
Frigg Oslo FK

 

steinar web

 

Etter en runde med flere tribune-leverandører, havnet vi til slutt hos SeacaTec. Tribunene fra SeacaTec var det beste og rimeligste alternativet for oss.


Steinar Sæthre
Daglig leder
Skeid Fotball   

 

stig web

 

Frøya Motorsportsenter takker SeacaTec for levering av en 120 seters tribune på vårt senter. SeacaTec anbefales, takket være meget hyggelige folk.


Stig Tore Sørli
Leder
NMK Frøya

 

dan web

 

Vi valgte Norgestribunen på grunnlag av at de var best på pris, enkel å montere, kort leveringstid, samt erfaring på produktet. Leverandør har vært bra på oppfølging og levering.

Dan Larsen
Leder
Konsmo IL

Om Norgestribunen AS

Norgestribunen AS holder til på Veblungsnes i Møre og Romsdal, og har levert tribuner og tribunestoler over hele Norge siden 2014. Tribunene produseres lokalt i Isfjorden, bare 6 km unna, av dyktige fagarbeidere.


Norgestribunen AS
Leiragata 15
6310 VEBLUNGSNES

Org.nr.: 818621612

Mob.nr.: 48 15 31 55
E-post: svein(a)norgestribunen.no

 

 

Hvor er vi?


Vis større kart