TILBUD 1: Bestill en tribune med 132 sitteplasser for levering til høsten, og dere får med en resultattavle til kun kr. 9.990,- eks. mva!

TIlbud 2: Bestill en tribune med 200 sitteplasser for levering til høsten, og dere får med en resultattavle helt gratis!

 

Veiledende pris på denne resultattavlen er kr. 29.500,- eks. mva og frakt!

 

Tribunene fra Norgestribunen er kjent for sin gjennomførte kvalitet. Tribunene er produsert i Norge og klappstolene vi bruker finner du på de fleste Eliteserie-arenaene i Norge.

Det skal være behagelig for tilskuerne å sitte på en tribune, og Norgestribunen har sannsynligvis den beste plassen for tilskuerne. Det vil si god avstand til setet ved siden av, og god avstand mellom seteradene. På en Norgestribune slipper du å reise deg opp fra stolen dersom noen vil gå forbi.

Klappstoler i valgfri farge leveres som standard på alle Norgestribunene, og disse har en overlegen komfort sammenlignet med faste seter. Men dersom dere heller ønsker faste seter, så tilbyr vi selvsagt det også fra en av verdens største leverandør av stadionseter.

Som eneste leverandør i Norge leverer vi demonterbare tribuner med Universell Utforming og med integrerte HC-plasser. Les mer om dette i DENNE artikkelen.

Vi kjører nå en kampanje der du får en resultattavle med fjernkontroll fra Bodet (type 2025 Classic) til kun kr. 9.990,- eks. mva dersom dere bestiller en Norgestribune med minst 132 sitteplasser, og helt gratis dersom dere bestiller en Norgestribune med 200 sitteplasser. Resultattavlen viser klokkeslett og temperatur nå den ikke er i bruk.

 

Her kan det bli stor pågang, så det lønner seg å være tidlig ute med å ta kontakt med Svein Frode på mob. 4815 3155 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

kampanje bodet 01

 

 

 

 

 

 

Om Norgestribunen AS

Norgestribunen AS holder til på Veblungsnes i Møre og Romsdal, og har levert tribuner og tribunestoler over hele Norge siden 2014. Tribunene produseres lokalt i Isfjorden, bare 6 km unna, av dyktige fagarbeidere.


Norgestribunen AS
Leiragata 15
6310 VEBLUNGSNES

Org.nr.: 818621612

Mob.nr.: 48 15 31 55
E-post: svein(a)norgestribunen.no

 

 

Hvor er vi?


Vis større kart